RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

27 березня

Всі новини

Покарання білоруса за російський прапор на Паралімпіаді: путінці сходять жовчю

Позбавлення акредитації члена делегації Білорусі Андрія Фомочкіна, який проніс прапор Росії на відкриття Паралімпіади, викликало хвилю обурення у адептів політики російського президента Володимира Путіна.

Відповідні коментарі були залишені на прокремлівському сайті "РИА Новости".

"Ну що ж, толерантність, вона така... всі показали себе у всій красі - андрій справжній мужик, а мпк підлі, боягузливі і лукаві тварі. європа, така європа))))", "Ну це вже зовсім нікуди не годиться! Ганьба Міжнародного паралімпійського комітету!!!", "тепер треба Страстбург у суд з прав людини та вимагати від IPC компенсацію", "Ек, їх корчить виродків, як нечисть на сході", "Німецькі фашисти собі таке не дозволяли під час олімпіади в 36 році в Берліні . Ганьба західним фашистам", "Напаскудив товариш наглосаксам. Але, що сталося, те сталося. Нехай нюхають", "Боягузливі сволоти. Крім огиди, нічого не викликають офіційні особи заходу", - пишуть путінці.

Всього під даною новиною було залишено 142 коментаря.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні звернули увагу на те, що російський прапор на відкритті Паралімпіади проніс білоруський спортивний функціонер, а не паралімпієць.