RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гучна новина щодо статусу Придністров'я: путінці в захваті

Прихильники политики президента РФ Володимира Путіна радо зустріли звістку про те, що в невизнаній Придністровській Молдавській Республіці (ПМР), яку міжнародне співтовариство визнає як частину Молдови, почали підготовку до входження до складу Росії.

Про те, що придністровський уряд почав приводити своє законодавство у відповідність з російським, повідомляє РИА Новости з посиланням на прес-службу "Кабміну" ПМР.

Там зазначили, що президент самопроголошеної республіки Євген Шевчук доручив придністровського уряду за два тижні створити Державну комісію, якій доручається привести законодавство ПМР у відповідність з російським. План заходів з цього процесу повинен бути представлений Шевчуку до 1 листопада.

Також повідомляється про реакцію на цю заяву влади Молдови. Вона назвала доручення Шевчука популізмом. У Путіна придністровські проекти коментувати відмовилися.

"Встановити на території ПМР, що входить до складу РФ, С-400 і в Європі настане тиша", "Треба до них прямий шлях по суші прокласти", "Вже стільки нових суб'єктів чекає вступу до складу Росії", "Російські люди і право мають. А росіянами там вважають себе практично все! Був, знаю!", — реагують на вісті з Придністров'я завзяті путінці.

Як повідомляв "Апостроф", в березні в Молдові пропонували віддати Придністров'я Україні в обмiн на частину бессарабських територій.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: