RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Путінці радіють і зловтішаються через рішення РФ щодо постачання дизпалива в Україну

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна бурхливо зраділи новини про те, що з 9 вересня Росія припинить поставляти в Україну дизельне паливо.

Новину про те, що "Транснафта" припинить постачання в Україну нафтопродуктів, активно обговорюють на російському пропагандистському ресурсі РИА Новости.

Радник президента "Транснафти" Ігор Дьомін повідомив про те, що контракт на поставку в Україну нафтопродуктів анульований Федеральною службою з технічного та експортного контролю (ФСТЕК) Росії.

"Прекрасна новина! Зима — близько ! Кріп на морозі стає м'якше, а пахне так само!", "Все вище і вище і вище... скакают майдануті какли! Приходить час збирати каміння", "Можливість для наступу на ДЛНР бандерівсько-неонацистської Орди буде обмежена або неможлива. А буде необхідність купити газ в Росії", "Чудово! Чудово! Дуже вчасно! Вміємо адже, якщо захочемо", "Неприємна напевно новина для стрибунів. Водицю в танки не заллєш", "Не хотілося б, щоб танки і БТРи українських майданутих націоналістів використовували російське паливо для атак на ДНР, ЛНР і, можливо, на російський Крим", "Це називається і в хвіст і в гривню", "Чудово! Відмінна новина! Зможуть свої танки варениками заправляти!", "Кінець нафтопереробної промисловості хохлов! Подарунок до зими", — коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", ще в квітні Кабмін, який тоді очолював Арсеній Яценюк, пропонував ввести заборону на закупівлю в Росії нафтопродуктів.