RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гучна заява "Антонова" про зв'язки з РФ викликала хвилю жовчних коментарів в Росії

Українське державне підприємство "Антонов" підтвердило відсутність кооперації з Росією.

Про це повідомив заступник начальника відділення перспективних розробок ДП "Антонов" Андрій Хаустов в ефірі радіо "Вести", передає УНН.

За його словами, на недобудованих літаках "Антонов" спробує замінити всі комплектуючі з РФ на комплектуючі інших виробників. Також Андрій Хаустов підкреслив, що в поточному році "Антонов" не випустить жодного літака.

Ця новина викликала уїдливі коментарі прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

"Скоро пшеницю в Україні будуть висмикувати руками, як у печерний період. Газ відключила Польща, нафту відключила Росія, запчастини до літаків теж відключив "агресор". Євросоюз візи відключив, МВФ свої транші відключив. Зараз в Україні включають тільки дурня ...", - пишуть росіяни в коментарях на сайті "РИА Новости".

"Нафіга Україні Антонов? Пайєт велів стати аграрної супердержавою. Садіть супербуряк!", "Щасливого життя в Європі", "Боляче на це дивитися: нормальні люди, здатні створювати щось корисне для своєї країни - ніхто, славаукраїнські горлани з двома звивинами - патріоти і герої", "А навіщо авіапромисловість майбутнього чергового ринку збуту?)", "Звичайно, це ж так просто.)) А європейські, американські і інші виробники аж плачуть від горя від того, що укропи вже не можуть літаки робити.)) І обов'язково, обов'язково допоможуть! І своїми ринками поділяться! Адже ж брати!))))", "..доскакались....", - пишуть російські користувачі мережі на сайті Lenta.ru, де всього було залишено понад 1100 коментарів.

Як повідомляв "Апотстроф.Економіка", ДП "Антонов" планує припинити співпрацю з російською компанією "Волга-Дніпро" до кінця 2016 року.