RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Стало відомо про плани Путіна заморозити зарплати в РФ: у мережі хвиля жартів

Міністерство фінансів Росії запропонувало заморозити зарплати державних службовців до кінця 2019 року, що не повинно торкнутися працівників сфери освіти та охорони здоров'я.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерело в уряді РФ, передає російський сайт Lenta.ru.

Також Мінфін РФ запропонував скоротити витрати на оборону на 6% з 2017 по 2019 роки.

Ця новина викликала уїдливу реакцію по відношенню до адептів політики глави РФ Володимира Путіна у користувачів мережі, які розмістили відповідні коментарі на сайті Lenta.ru.

"Перемога над Америкою просто необхідна! Треба заморожувати не тільки зарплати держслужбовцям, але й накопичення громадян заморозити до остаточної перемоги та завершення будівництва мосту. Впевнений патріоти Росії гаряче підтримають заморожування і вилучення у казну своїх заощаджень. Все для Перемоги! Все для фронту! Не забудемо! Не пробачимо!", "Громадяни все віддадуть, не віддадуть, дик самі візьмуть мінфінські небожителі", "Та це все понти......Шо там у хахлов?", "Головне, щоб Америка в Росію не прийшла...", "Зараз Придністров'я до Росії ще "приєднають" ...і буде їм молдавське щастя", "скорочення видатків на оборону на 6 відсотків. Пам'ятаємо, один міністр фінансів за подібні пропозиції поплатився посадою. А все-таки він був правий", "Йшов третій рік окупації Криму, економіка Росії зростала швидкими темпами!", "Ескандери ще сміються або вже того....посміявшись?", - пишуть користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф.Економіка", у РФ відмовилися проводити другу індексацію пенсій в цьому році через брак коштів.