RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Мережі потішило відео з битвою за морозиво в Росії

Користувачів соціальних мереж потішило відео, на якому мешканці Стерлітамака (Башкортостан, РФ) влаштували жахливу тисняву під час роздачі 11 вересня безкоштовного морозива на святі з нагоди 250-річчя міста.

Відеозапис з битвою за ласощі опублікований на YouTube-каналі місцевого видання "Стерлітамак Сіті".

Людей у торговому центрі зібралося набагато більше, ніж розраховували організатори акції. Через тисняву охоронці, які роздавали морозиво, втрачали контроль і кричали на людей.

"Вибори в країні просто свято для народу! Безкоштовні картоха, гречка, макарони і на десерт навіть пломбіііііііііііііііііір!", "Сором, ганьба! до чого довели країну .......( ", "Чому порушили техніку безпеки! годувати треба було з лопати!!", "Ось він, істинний бог російської людини. І ім'я йому - Халява. То заради салату готові вбивати, то заради млинців, то заради морозива", "Встали з колін за безкоштовним морозивом", "Все, триндець російському суспільству, холодильник і живіт перемогли розум", - пишуть люди в коментарях до відео.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі посміялися над "голодними" росіянами в Якутську, які з'їли святковий торт, що був спечений до Дня російського прапора і призначався для дітей-сиріт, а також дітей із малозабезпечених і багатодітних сімей.