RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Путіна дали нову установку ватажкам ДНР/ЛНР: у РФ обурюються

Голова російського МЗС Сергій Лавров заявив про необхідність розробки "дорожньої карти", яка повинна зміцнити безпеку на окупованому Донбасі.

Про це повідомляють "РИА Новости".

За словами міністра закордонних справ РФ, Київ намагається затягнути процес виконання Мінських угод.

Лавров вважає, що саме на це спрямоване прагнення Києва забезпечити режим повної тиші на Донбасі і вже потім переходити до політичних реформ.

Путінський міністр вважає, що кроки зі зміцнення режиму безпеки повинні супроводжуватися кроками з просування реформ.

"На жаль, все марно. Україна і її лідери недоговірноздатні, а брехливі виправдання лише сприяють погіршенню ситуації і стражданням населення", "З задоволенням Україна цю "дорожню карту" (що за дурість, дорожня карта, це є карта авто - і ж/д доріг, кажіть російською, план дій, що за європейські замашки, у нас своя голова на плечах) підпише, а виконувати не буде. Загалом все як зазвичай", "Не спрацював послідовний план, давайте спробуємо паралельний. А там можна ще й перпендикулярний, а потім асиметричний. І так можна ще з десяток років продовжувати цю тяганину. Хитрий план, дуже хитрий", "Пізно шукати в Порошенка здоровий глузд і логіку", "Сто проти одного, що Київ відмовиться від російських пропозицій", — коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", у соціальних мережах не повірили заявам ватажків бойовиків ДНР і ЛНР Олександра Захарченка та Ігоря Плотицького про те, що з 15 вересня бойовики нiбито перестануть стріляти по українських військових.