RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Порошенка презентували план відбудови Донбасу: путінці сходять отрутою

Заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука заявив, що на відновлення інфраструктури Донбасу знадобиться 2-3 роки в разі залучення міжнародних інвестицій.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

За словами Туки, Донбас планується відновити за рахунок бюджету України та коштів від міжнародних фінансових інститутів, з наступною компенсацією з боку Росії.

Ця новина викликала уїдливі коментарі прихильників політики президента РФ Володимира Путіна, які були залишені на російському сайті Lenta.ru.

"Вони чекають нового траншу від МВФ. По суті сказати нема чого, от і розмазують соплі", "прийшло тверезе усвідомлення ще одного розпилу", "Халява прийди!", "Головне - побудувати більше майданчиків для скакання", "Поки в хохлів тільки трощити і ламати добре виходило. Але блаженний, хто вірує", "Воювали у Фейсбуці, презентували у Фейсбуці, відновлювати теж у Фейсбуці будуть...", "Голубчик, відновлюють своє, а не чуже. Не можна одночасно називати це "Лугандоном" і готувати бабки в"міжнародних інститутах" на його відновлення", - пишуть путінці.

Всього під цією новиною на Lenta.ru за півтори години було залишено близько 600 коментарів.

Як повідомляв "Апостроф", у путінців розігрався ажіотаж з приводу розслідування у Британії щодо пропагандистського телеканалу RT.