RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Пропагандист Путіна розповів, як український батальйон готує революцію в Росії

Російський політолог, відомий пропагандист Сергій Марков повідомив, що іноземні спецслужби, зокрема з США, разом з українськими добровольчими батальйонами готують революцію в Росії.

Про це він сказав Ехо Москви.

"До російського Майдану (готують). Ну, готують це іноземні спецслужби. Давно, загалом, відомо – вони і не приховують, власне. Вони там говорять, що "Росія повинна піти по шляху України". Ну і плюс ми бачимо ж, ну, практичні дії. Ось, здавалося б, чому націоналіст Мальцев другим номером у ПАРНАСа, так?", - заявив він.

За його словами, у Мальцева є зв'язки з українськими добровольчими батальйонами.

"Значить, є у Мальцева там група націоналістів, типу такий Горський є, Юрій, по-моєму. Він знаходиться, наскільки я розумію, на зв'язку з Андрієм Білецьким – це керівник неонацистського полку Азов, який зараз отримав великі гроші. Свій полк Азов і так званий Цивільний корпус Азов. Ну, "Цивільний" — це лише назва. Насправді, це неонацистські банди. Багатотисячні. Там вони російськомовні переважно, між іншим", - заявив Марков.

"Я дуже боюся і дуже не хочу, щоб сюди приїхали ось ці неонацисти з Азова...", - зазначив пропагандист Путіна.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Марков заявив, що після терактів, які відбулися у Франції, потрібно терміново міняти владу в Україні.