RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Смішний подарунок Путіна Медведєву: з'явилися пояснення

У Росії пояснили, що означає незвичайний подарунок президента РФ Володимира Путіна російському прем'єр-міністру Дмитру Медведєву.

Про це пише НСН.

У виданні вказали, що подарована Путіним Медведєву картина "В цеху" — це полотно художника з Чувашії Миколи Овчиннікова, який помер у 2004 році.

Відомий російський художник Нікас Сафронов спрогнозував, що після того, як Путін подарував картину Медведєву, її ціна зросте, так само як і ціна на інші твори художника. За його словами, будь-який погляд російського президента на твори мистецтва "відразу надає цінність і вагу".

Російський мистецтвознавець Кирило Алексєєв в свою чергу пояснив популярнiсть у російських чиновників робіт у стилі соцреалізму їх тугою за великою державою.

Як пише російське видання Life, сам Дмитро Медведєв залишився задоволений подарунком Володимира Путіна і зізнався, що любить радянських художників.

Також у цьому виданні повідомили, що автор картини "В цеху" Микола Овчинников в 2003 році намалював портрет Путіна. Разом з ним на картині зображений колишній глава Чувашії Микола Федоров.

Між тим в соцмережах продовжують висміювати подарунок Путіна Медведєву.

"Північна Корея відпочиває", — коментує подарунок відомий російський блогер Діляра Тасбулатова.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно російський прем'єр Дмитро Медведєв написав у своєму Twitter про те, що анексований Крим не входить до складу Росії, але потім видалив цей пост.