RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У РФ розбурхані дивною смертю людини Путіна

Загадкова смерть керівника російської компанії "Президент Сервіс", колишнього співробітника ФСБ Дмитра Крюкова сколихнула Рунет.

Про загибель Крюкова повідомило РИА Новости.

У повідомленні наголошується, що поруч з тілом Крюкова, знайденим в офісі на московському Арбаті, була передсмертна записка, в якій глава "Президент Сервісу" просить не звинувачувати нікого в його смерті.

Імовірно він застрелився. Проте в його загибелі є деякі дивні факти.

Про це пише російське видання Life.

Там зазначають, що в офісі Крюкова знайшли не тільки передсмертну записку, але пакет документів щодо його компанії і посвідчення ФСБ-шника. Також на його столі виявили дозвол на носіння нагородного пістолета, з якого він і застрелився.

Компанія "Президент-Сервіс" займається комплексним сервісним обслуговуванням органів державної влади, серед її замовників адміністрація президента РФ і російський уряд.

Новину активно обговорюють на ресурсі РИА Новости. Деякі користувачі висловлюють сумніви в тому, що загибель Крюкова це самогубство.

"Передсмертна записка стала вже етикетом серед самогубців, якi багато знають. Збіг? Не думаю!", "Мабуть, добре взяли за дупу...", "Як все вдало вийшло — все шито-крито і кінці у воду", "Дивно, такі люди самі в наш час не йдуть...", "Совість замучила! Туди й дорога...", "Ага, успішний і впливовий чоловік взяв такий, пішло все до біса і застрелився. Записку під приводом розстрілу родини будь-хто напише", "До того, як наставили пістолет, попросили написати записку?", "Ммммм як добре заходять передсмертні записки", — коментують росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соцмережах виник резонанс із-за смерті журналіста Володимира Полякова, главреда знаменитої газети "Гудок".