RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Нові випади Порошенко на адресу Путіна: з'явилась відповідь роспропаганди

Президент України Петро Порошенко заявив, що всі партії ЄС, які виступають з позиції євроскептицизму, фінансує Росія.

Про це Порошенко повідомив в інтерв'ю американському телеканалу CNN, передає прокремлівський сайт "РИА Новости".

На даному сайті заяву президента України проілюстрували уїдливою карикатурою авторства Віталія Подвицького.

Також під цією новиною були залишені такі коментарі: "Розірвана на шматки економіка" підкуповує вибори в сша, фінансує євроскептиків. Скоро взагалі всю землю підкупить.... Це вже шизофренія", "Сходи до психіатра", "Яка ж щедра Росія! Краще б розповів, хто фінансує його уряд!", "Багата ж наша країна, виявляється, вона вже пів світу скупила, і це з розірваної на шматки економікою, а якщо підняти економіку навіть страшно подумати, що ми ще зможемо скупити".

Також в інтерв'ю CNN Петро Порошенко сказав, що слова кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа про можливе визнання окупованого Криму російським є передвиборною риторикою.

Дана заява Порошенка на "РИА Новости" також супроводили неоднозначною карикатурою Подвицького.

"На клоуна вже у відкриту кладуть, залишається тільки виправдовуватися...", "Порошенко прокоментував... Ржунімагу....) Пролунав голос із смітника і показалася голова...(с)", "Вже приміряє язик до заокеанської опи), не залежно від того, чия вона буде)", "Порошенко хоч сам розуміє, що сказав? Раз це "передвиборна риторика", значить американський народ в більшості своїй визнає крим російським і підтримує це. Інакше який сенс був би в цій риториці?", "А Трамп просто чекає не дочекається коментарів Порошенко)))))", - так звучать самі рейтингові коментарі під цією новиною.

Крім цього, президент України в інтерв'ю CNN назвав російські ЗМІ однією з головних загроз для України і Європи, і заявив, що прокремлівський телеканал RT значно небезпечніше для європейських країн, ніж для США, які проводять політику протиставлення пропагандистським поглядам.

"Але в Європі та Україні російські мас-медіа, спонсоровані Росією, соціальні мережі, політичні партії, своїм завданням бачать дестабілізацію, руйнування Європи. Вони хочуть повернути ситуацію назад до двосторонніх відносин з НАТО", - зазначив Порошенко.

На ці слова Порошенка путінці відреагували таким чином.

Як повідомляв "Апостроф", українські користувачі мережі критично прокоментували нападки Порошенко на адресу Путіна.