RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Котяться в прірву: радянський розвідник дав прогноз по розвалу путінської Росії

Розвал режиму Володимира Путіна в Росії відбудеться дуже швидко, фактично миттєво.

Таку думку висловив письменник і колишній радянський розвідник Віктор Суворов (справжнє ім'я — Віталій Різун) в інтерв'ю «Апострофу».

За його словами, для обговорення процесу розвалу сучасної РФ потрібно звернутися до історичних аналогій: «Могутня Російська імперія. Йде Перша світова війна, і начебто все складається на користь Росії. Німеччина і Австро-Угорщина обкладені з усіх сторін. У Німеччині голод, а в Росії начебто є чим годувати людей. І раптом в Росії все раптово розвалилося. За якісь пару днів зникла ціла імперія».

Також він навів як приклад режим Муаммара Каддафі: «Нафта у нього була, грошей безліч, і ось все раптово впало».

Суворов вважає, що причиною розпаду Росії навряд чи стануть масові протести в цій країні: «Швидше за все, придворні олігархи, які втратили величезні мільйони і мільярди через політику Путіна, зрозуміють, що їхні гроші знаходяться під загрозою».

Він пояснює: «Ще три роки тому вони вільно їздили в Європу, будували собі там яхти, а тепер вони не знають, що станеться з ними завтра і чи збережуть вони свої капітали. Тому їх інтерес - це палацовий переворот. Скинути Путіна і сказати всім, що він у всьому винен».

«Так було після смерті Сталіна. Його найвірніші друзі - Берія, Хрущов, Маленков - все звалили на Сталіна. Тому я абсолютно не виключаю палацового перевороту. І для цього є безліч індикаторів. Наприклад, Путін створює Нацгвардію, яку підпорядковує особисто собі».

Детальніше читайте в матеріалі «Апострофа» Режим Путіна - як трухлявий баобаб. Впаде, завалиться, посиплеться, - Віктор Суворов.