RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Надивилися Авакова: мережі підірвало відео конфлікту на грузинському ТБ

У соціальних мережах активно обговорюють відео з бійкою, яку влаштували в прямому ефірі грузинські політики.

Відео опубліковане на каналі DW на YouTube.

Під час передвиборних дебатів на одному з грузинських телеканалів представники виборчих блоків "Держава для народу" і "Промисловці, Наша батьківщина" влаштували рукопашну розборку після того, як голову "промисловців" звинуватили в тому, що він обслуговує російські інтереси.

У відео наголошується, що це вже не перша бійка грузинських політиків на телебаченні: кілька днів тому "промисловці" побилися з представниками "Демократичного руху".

"Гарячі кавказькі хлопці", "Якась епідемія неадекватності", "Та роздали б їм стовбури, рушниці...... Двостволки... Шоб дуплетом... Прям в обличчя... Дробом...", "В українській Раді теж тече грузинська кров, там регулярно один одного дрючать", "Що у хохлів чуби тріщать, то і в їхніх побратимів! А все тому, що не може бути другого штату Джорджія!"", "Гаряча кров, що вдіяти. Їм потрібно замість скляних стаканів ставити пластикові стаканчики, нехай кидаються", — коментують грузинське відео в Twitter DW.

Нагадаємо, 8 жовтня в Грузії відбудуться вибори до парламенту.

Як повідомляв "Апостроф", наприкінці минулого року на засіданні посварилися голова МВС Арсен Аваков і одеський губернатор Михайло Саакашвілі. У результаті цього конфлікту міністр облив опонента водою.