RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Росії розповіли про зачистки адептів "руського миру" серед бойовиків ДНР/ЛНР

Російський журналіст "Нової газети" Кирило Мартинов заявив, що на Донбасі серед сепаратистів навмисно вбивають причетних до створення самопроголошених ДНР і ЛНР.

Про це він сказав Ехо Москви.

"Взагалі-то кажучи, там не просто немає перемир'я, а там ще йде жахлива просто фізична зачистка людей, які були причетні навіть не до «російської весни» уже, а до того, що в результаті неї було сформовано на цих територіях. І там просто люди постійно раптово гинуть", - заявив журналіст.

Зокрема, за його словами, йдеться про недавнє вбивство в Москві ватажка сепаратистської організації Оплот Євгена Жиліна.

"Те, що в Москві відбулося, в Підмосков'ї це одна історія. Але там ще в Луганську просто люди гинуть. Людину арештовують за якихось причин, потім вона раптом несподівано помирає. Звичайно, люди, які професійно за цим стежать, вони постійно звідти гігантський потік новин генерують. Інша справа, що російське суспільство стомилося від України, і робить вигляд, що нічого такого не відбувається", - сказав Мартинов.

Як повідомляв "Апостроф", на думку російських оперативників, причиною вбивства Жиліна могли стати його борги, взяті нібито в Україні.