RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Стрілянина в російській синагозі: мережі потішило місце роботи злочинця

Користувачів соціальних мереж потішило повідомлення про те, що чоловік, який вчинив збройний напад на московську хоральну синагогу, працює в православному університеті.

Джерело "Інтерфаксу" в правоохоронних органах розповіло, що затриманий працює концертмейстером у Свято-Тихонівскому гуманітарному університеті і має медичний діагноз "шизофренія"

У свою чергу в університеті не змогли підтвердити, що напав на синагогу має відношення до їх закладу, так як навіть не знають його прізвище.

"І ці люди забороняють покемонів", "Взагалі-то це з волі божої", "Конкурентна боротьба на вільному ринку", "Це тому, що "Війну і мир" у школі змушували читати. А от якщо б він біблію читав, то...", - пишуть у соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", звістка про те, що проти чоловіка, який скоїв збройний напад на синагогу в Москві, завели справу про хуліганство, викликала обурення у користувачів мережі.

Нагадаємо, чоловік увірвався в школу і став там стріляти. З собою у нього була каністра з горючою рідиною, він погрожував підпалити синагогу. В результаті нападу постраждав охоронець, його госпіталізували.