RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

​Відхід Путіна: опальний ватажок ДНР розповів про плани Кремля щодо нового президента РФ

У Кремлі активно обговорюють можливість відходу Володимира Путіна з поста президента Росії.

Колишній ватажок бойовиків ДНР Ігор Стрєлков (Гиркин) поділився інсайдерською інформацією з Кремля, згідно з якою Путін всерйоз розглядає варіант передачі влади іншій людині.

Гиркин звернув увагу, що положення Путіна в нинішніх реаліях вельми важке: санкції, тотальна корупція, падіння економіки та інші чинники.

Так, Стрєлков підкреслив, що в Кремлі серйозно обговорюють можливий відхід Путіна з поста президента з поверненням на цю посаду через кілька років.

"На невдячну роль того, хто буде підтримувати мінімальний порядок в залишеній напризволяще країні - треба призначити кого-небудь молодого, тупого, жадібного і марнославного. Але, при цьому, рішучого і такого, що не зупиняється ні перед чим. Либонь, він протримається стільки, що на час "Видатного Геополітика Сучасності" вистачить. Головне - вчасно піти, поки залишився ще "священний рейтинг" і залишки колишньої популярності... поки ще бабульки і дідулі, яким телевізор давно замінив Бога, з люттю готові видряпати очі за людину, яка "врятувала Росію від олігархів". А там, може, років через шість, шоковані "наступником" люди знову з тугою і надією закличуть "Улюбленого" на трон... Закликали ж в Аргентину 78-річного Перона? І тоді, якщо буде не лінь, можна буде знову "попрацювати на галерах". Особливо, якщо нафта знову підросте і всі смути якимось чарівним способом самі розійдуться. Чим не план? - пише Стрєлков.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський політолог, професор МДІМВ Валерій Соловей назвав кілька імен, які розглядають у Кремлі в якості "наступників" Путіна.