RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У мережі висміяли паноптикум на відкритті пам'ятника тирану в Росії

У соціальних мережах висміяли відкриття в російському Орлі пам'ятника російському царю-тирану Івану Грозному, на якому були присутні одіозні прихильники політики президента РФ Володимира Путіна.

Фото з церемонії відкриття пам'ятника опублікувала російська Новая газета.

Відзначається, що на відкритті були присутні лідер пропутінського байкерського угруповання "Нічні вовки" Олександр "Хірург" Залдостанов, публіцист Олександр Проханов, політолог Сергій Кургінян і губернатор Орловської області Вадим Потомський.

"Фото ведучих церемонії відкриття пам'ятника Івану Грозному в Орлі — саме по собі пам'ятник сбутому письменнику Сорокіну", — коментують подію в Twitter Нової газети.

"Грязноязикi старезні комуняки з протухлими мізками, аля проханякус!", "Цар Іван був битий в Європі, втратив землі, довів Московію до голоду, і зараз теж. Вони нас попереджають — а ви їх лаєте!", "Слідом Сталін, Гітлер, може Чикатило...", "А Малюті Скуратову пам'ятник поряд не планується поставити?", "Паноптикум", "Інших персонажів на відкриття такого пам'ятника не може бути за визначенням", — коментують користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в Росії демонтували незаконно встановлений пам'ятник Сталіну.