RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

На росТБ влаштували антиукраїнський шабаш через Моторолу

У програмі російського пропагандиста Володимира Соловйова влаштували антиукраїнський шабаш через вбивство в окупованому Донецьку одного з лідерів бойовиків самопроголошеної ДНР Арсенія Павлова (позивний "Моторола").

Про програму Соловйова написали в Twitter Інформаційних військ України

"Рашисти біснуються від того, що здох громадянин РФ, який вбивав українців в Україні. А завтра Кремль знову буде брехати про "громадянську війну", — зазначили у цьому Twitter, коментуючи в мережі цитати з ток-шоу Соловйова.

Соловйов в ефірі російського ТБ заявив, що після загибелі бойовика Мотороли примирення з Україною неможливе. Російський пропагандист нагадав загрози українського президента Петра Порошенка на адресу бойовика.

Також у його програмі під оплески залу пролунала заява ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченка про те, що бойовики готові взяти Київ, щоб помститися за Моторолу.

Про ток-шоу Сольовьева написав також політолог Андрій Окара на своїй сторінці в Facebook.

"Весь вечір на телеканалі Росія-1 крутилася реклама: Екстрений випуск програми Вечір з В. Соловйовим дивіться о 23.50. Думав: про що ж буде цей екстрений випуск? Сирія? Порошенко? Путін? Оланд? Трамп? Хода зі смолоскипами у Києві 14 жовтня? Включив. Інформаційний привід: загибель "Мотороли" (Арсенія Павлова). Людини, який два з половиною роки була обличчям Російського світу... " — написав політолог.

"Оскільки привід надзвичайний, присутні тільки протагоністи — гра в одні ворота, тому відчуття від підвищеної феєричності. Жодного захисника кривавої хунти, бендерiвськіх потрошителiв і снігировбивць", — зазначив Окара.

Як повідомляв "Апостроф", радник голови МВС Антон Геращенко в прямому ефірі російського телеканалу назвав вбивство Мотороли наслідком бандитських розборок.