RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Головний церковник Путіна підірвав мережу несподіваним випадом на адресу Ісуса

Патріарх Московський і всієї Русі Кирил здивував своїм висловлюванням про Христа і святих апостолів - він назвав їх невдахами.

Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на інтерв'ю Кирила телеканалу RT.

Пояснюючи обивательську точку зору на святе воскресіння, Патріарх назвав Ісуса невдахою, мовляв, Він не зміг переконати всіх, хто його слухав, і в підсумку його стратили. Лузерами Кирило назвав і апостолів, які всі, крім Іоанна Богослова, були страчені.

У мережі з'явилася реакція на неоднозначні слова Патріарха.

"Патріарх назвав Ісуса невдахою, а апостолів лузерами. А посадять все одно тебе за образи почуттів віруючих", - пише користувач з ніком Сталингулаг.

"Сьогодні Гундяєв назвав Ісуса невдахою, а завтра заявить, що Бога взагалі немає. А ти, друже мій, посидь за ловлю покемонів у церкві", - пише користувач недруги за бугром, натякаючи на те, що іншу людину за такі висловлювання могли б заарештувати.

Нагадаємо, відеоблогера Руслана Соколовського взяли під арешт на два місяці за те, що він грав у гру Pokemon Go в Храмі-на-Крові.

Як повідомляв "Апостроф", священик УПЦ КП Олександр Дедюхін своєрідно відреагував на новину про арешт російського відеоблогера за гру в храмі.