RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Запасайтеся зеленкою: в Білорусі готують акцію протесту проти пропагандиста Путіна

Білоруська організація "Молодий фронт" заявила про намір вийти на вуличну акцію протесту проти візиту до країни 25 листопада російського пропагандиста Володимира Соловйова.

Про це повідомляє білоруський ресурс "Радыё Свабода".

Голова "Молодого фронту" Дмитро Дашкевич заявив, що мета таких акцій – "зробити так, щоб російські письменники знали, що тут є опір". Зазначимо, що Соловйов також є письменником: з-під його пера вийшли такі книги, як "Ми - росіяни! З нами Бог!" "Путін. Путівник для небайдужих", "Путін - Медведєв. Що далі?" і "Вороги Росії".

"Але найбільш важливо, щоб ідеологи війни Росії в Україні, які розповідають, що Білорусь - це частина "російського миру", не почували себе під час своїх приїздів у Білорусь, як окупанти на підконтрольній території, як у себе вдома", - сказав Дашкевич.

Також на заплановану акцію відреагували користувачі Twitter.

"Запасайтеся зеленкою і г*вном, щоб свій російський мир більше не вивозив за межі МКАДа", "Облийте його г*вном, хлопці! Будемо дуже вдячні!", "осиковий кіл приготували? чи вам срібних куль вислати?.. ну і часнику теж...", - коментують публікацію користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі посміялися над випадом Соловйова на адресу російських футболістів.