RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У мережі висміяли фіаско путінського пропагандиста в Білорусі: опублікованi фото

У мережі посміялися над напiвпорожнім залом під час творчого вечора російського пропагандиста Володимира Соловйова в Палаці республіки в Мінську.

Про це написав у своєму Twitter користувач Антон Мотолко, опублікувавши відповідне фото

"Все що потрібно знати про виступ Соловйова в Мінську. Тисячі, ага", — коментує блогер зроблене на виступі Соловйова в Мінську фото.

Фото Дмитра Брушка з Twitter Anton Motolko

"Цікаво, скільки цей за квиток брав. Рекламу на вокзалі хоч "відбив"?", "Не думаю. Бо реклами було дофіга навіть за мірками Мінська", "Ось-ось. І банери великі-яскраві. А ще ж охорона!", "Судячи з кількості глядачів, Соловйов сам доплачував за оренду залу, щоб виступити", "Він хоч фокуси показував?", "Виступ Соловйова "Залишитися в живих", — коментують інші користувачі Twitter.

У свою чергу пропагандист Соловйов також залишив свій коментар під цим твітом. Він заявив, що зал нібито спорожнів на третій годині, коли виступ був закінчен.

Раніше Соловйов написав у своєму Twitter: "Тисячі на концертi. Пройшов до протестувальників. Близько десятка (журналістів більше), кричать гасла Жириновського і невміло матюкаються".

"Ну не міг Соловйов не збрехати. Писав, що тисячі прийшли на нього. В реалі — 712 проданих квитків, порожні місця", — коментують його пост в Twitter Ihar Losik, публікуючи також ще одне фото, на якому чудово видно, що в залі багато вільних місць.

Як повідомляв "Апостроф", в Мінську активісти влаштували акцію протесту проти візиту Соловйова.