RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Білочка Федорича: на Банковій їдко висловилися про прес-конференцію Януковича

Український політтехнолог Тарас Березовець, який співпрацює з Адміністрацією президента, прокоментував прес-конференцію побіжного президента України Віктора Януковича, яка відбулася у російському Ростові 25 листопада.

Думку про виступ Януковича Березовець висловив на своїй сторінці в Facebook.

"Історія Януковича про 8 кримських автобусів, які спалили, а потім пасажирів добивали в лісі, це вже не темники Суркова. Це вона, білочка. Федорич таки зловив її", — написав Березовець.

Його пост викликав бурхливий резонанс у мережі, зібравши понад 2,8 тисяч лайків і близько 200 перепостів, а також більше 160 коментарів.

"За рівнем розвитку Федорич так і не пішов від середньостатистичного урки з Єнакієво. Там теж до цих пір вірять в розіп'ятих хлопчиків і спалені автобуси з людьми", — коментує пост Березовця відомий український журналіст Денис Казанський.

"Ось що буває, якщо підтримуєш страусів", "Ну так, тут Людка з наколотими апельсинами нервово курить в сторонці", "Було б смішно, якби не було сумно... А тут просто плакати хочеться — хто? хто? керував цією країною?", "Не, білочка це тимчасове. Федорич зловив шизофренію, когнітивний дисонанс і частково амнезію. Він забув, як звуть Сердюка, він сказав, Віктор, який мій...і все", "А про негра, розірваного деревами (Ярмольник бачив) Федорич не розповідав?", "Я його не захотіла слухати, але ймовірно доведеться, щоб не пропустити такий "шедевр" словоблуддя, слабоумства і т. д.", "Поясніть Федоровичу, що то були не кримські автобуси, а літак з польською елітою на борту; що ліс — смоленський і що добивали тих, що вижили під час аварії. Так, батечку, Акелла промахнувся... з лісом", "Наколотих апельсинів наївся. А взагалі стільки уваги він явно не заслуговує", — коментують користувачі Facebook

Як повідомляв "Апостроф", українська журналістка назвала головне питання, яке мучить Віктора Януковича.