RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​Де хочемо, там і стріляємо: в мережі висміяли істерику РФ через ракетнi стрільби біля Криму

Користувачі соціальних мереж висміяли бурхливу реакцію Росії на проведення ракетних стрільб в районі окупованого Криму, запланованих на 1 і 2 грудня.

Про це пише у своєму Twitter користувач з ніком солома.

"1-2 грудня Україна закриває повітряний простір над Чорним морем на захід від Криму для "проведення ракетних стрільб". Де хочемо,там і стріляємо", — пишуть у цьому Twitter.

"У них там просто істерика. Кричать, що це тепер їх міжнародна зона неба", "Ну да... Якщо навіть викликали нашого військового аташе при посольстві в своє Міністерство оборони. Істеричать, б**ді", "Цікаво, яку з семи нот йому вручили?", "Ну, розвиваючи думку, треба сказати, що ноту "ля" було б якось неполіткоректно вручати, із-за асоціацій", "Чому не кожен день? Адже можна і не стріляти, а просто оголошувати стрільби, бажано в шторм в Керченській протоці", — пишуть інші користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", секретар РНБО Олександр Турчинов прокоментував плани України провести ракетні випробування біля окупованого Криму, зазначивши, що суверенна повітряний простір РФ в Чорному морі обмежується серединою Керченської протоки.