RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Російський терорист: волонтери розсекретили чергового воїна Путіна на Донбасі

Волонтери міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm розсекретили російського військовослужбовця Дениса Гордова, який воював на Донбасі проти сил АТО.

На сайті спільноти зазначається, що Гордов входить до складу 8-ї гірської мотострілецької бригади, в/ч 16544 Південного військового округу Збройних сил РФ.

Відзначається, що він був внесений на сайті "Миротворець" у так зване "Чистилище" як військовий злочинець. Після цього Гордов спробував зробити так, щоб його перевели в категорію найманців, написавши листа адміністрації "Миротворця".

Волонтери звернули увагу, що російський військовослужбовець відразу ж видалив зі своєї сторінки в соцмережі практично всі фото, пов'язані його з військовою службою у ЗС РФ.

В/ч Л-55055 відома тим, що це окремий розвідувальний батальйон-прокладка, до якого були приписані російські спецназівці ГРУ РФ Єрофєєв Александров, взяті силами АТО в полон і обміняні пізніше на нардепа Надію Савченко.

Волонтери приводять конкретні фотодокози участі Гордова в бойових діях на Донбасі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше волонтери розповіли про російського кадрового розвідника Сергія Финогіна, який воював на Донбасі.