RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Гучне рішення Олланда щодо президентських виборів викликало радість путінцiв

Прихильників політики президента РФ Володимира Путіна обрадувало рішення президента Франції Франсуа Олланда відмовитися від участі у виборах глави держави, які відбудуться в травні 2017 року.

Заяву Олланда активно обговорюють на російському пропагандистському ресурсі РИА Новости.

"Ну правильно. Навіщо ганьбитися на весь світ!", "Як можна взагалі говорити про висунення на новий термін за майже готовий імпічмент?", "Мудра людина, зробив висновки і піде... Не те, що "деякі", "Все одно шансів у нього не було. Тепер залишилися Фійон і Марін Ле Пен. Я б голосував за неї", "Ось і славненько. Ось і добре. Француз зрозумів. А німкеня упирається. Ай да, Путін, ай да... син Росії. В такі шахи розіграв партію", "Перше розумне рішення людини, яка опустила Францію нижче каналізаційної труби", "Однієї ганчіркою більше, однією менше, яка різниця. Національно відповідального політика у французів не було вже 50 років", "Відмовився, щоб не відтягувати голоси Фійона на виборах. Бояться, що Ле Пен переможе", "Рейтинг нижче плінтуса — чого вже плескати крилами! До плінтуса начебто сім відсотків вважається?", "Зробив, що зміг, очевидно. Чудово розвалив все, до чого тільки дотягнувся", "Він повинен ще за Містралi відповісти! Які ой як знадобилися б у сирійської кампанії замість Кузнецова", "Шкода, що слідом за Олландом не піде Меркель", — пишуть росіяни.

Нагадаємо, Олланд стане першим французьким президентом, який сам відмовився балотуватися на другий термін.

Як повідомляв "Апостроф", раніше росіяни болісно відреагували на заяву Ангели Меркель про те, що вона буде балотуватися на пост канцлера Німеччини на парламентських виборах, які пройдуть восени 2017 року.