RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Лавров звинуватив Яроша в анексії Криму: відео

Глава МЗС РФ Сергій Лавров виправдав анексію Криму заявою Дмитра Яроша, який в 2014 році очолював організацію "Правий сектор", про "вигнання руських" з півострова.

Про це повідомляє УНІАН.

Відповідаючи на запитання журналіста про Будапештський меморандум, Лавров заявив, що там не написано, що Росія зобов'язана погоджуватися з результатами антиконституційного збройного державного перевороту".

Він навів нібито слова Яроша про те, що росіяни в Криму повинні бути вигнані або знищені, і заявив, що Росія не зобов'язана погоджуватися з такими політичними змінами під керівництвом таких діячів.

Як відомо, в той час, коли Крим був анексований Росією, Дмитро Ярош очолював громадський національно-визвольний рух "Правий сектор", який жодним чином не стосувався до органів влади.

Лавров також заявив, що "українські путчисти" самі порушили Будапештський протокол.

Слова Лаврова прокоментували в групі "Інформаційні війська України", створеної при Міністерстві інформаційної політики кума президента України Юрія Стеця.

Як повідомляв "Апостроф", раніше міністр внутрішніх справ РФ Сергій Лавров заявляв, що американські дипломати перевдягалися у жінок.