RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Розвідка дізналася про незвичайний наказ щодо військових Путіна на Донбасі

Російське командування заборонило звільняти зі служби військових, які воюють на Донбасі, навіть за наявності грубих порушень ними умов контракту.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України, зазначивши, що це рішення пов'язане з некомплектом особового складу, який склався через небажання продовжувати терміни діючих контрактів військовослужбовцями окупаційних військ.

Крім цього, з метою недопущення подальшого зниження рівня укомплектованості російським командуванням спрощена процедура прийому на військову службу.

"В окремих підрозділах 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) набір військовослужбовців здійснюється без проходження ними належного медичного огляду, що вже призвело до прийняття на військову службу осіб з фізичними вадами, які не здатні виконувати бойові завдання в складних умовах", - зазначили в розвідці.

Як повідомляв "Апостроф", співробітники Федеральної служби безпеки РФ наприкінці грудня 2016 року активізували вербовочну діяльність серед студентів вищих навчальних закладів України та Росії.