RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Недоадольф: Жебрівський розповів, чому Путін гірше Гітлера

Керівник військово-цивільної адміністрації Донецької області Павло Жебрівський пояснив, чому президент РФ Володимир Путін гірше німецького диктатора Адольфа Гітлера, який розв'язав Другу світову війну.

Про це Жебрівський сказав в бесіді з журналістами видання "Новое время".

Донецький військовий губернатор назвав Путіна "недоадольфом" і зазначив, що той вибрав для російського народу неправильний шлях розвитку.

Коментуючи порівняння Путіна з Гітлером, Жебрівський заявив, що російський президент гірше, тому що "ненавидить своїх московитів" і нічого не робить для того, щоб їх життя була класним.

Також Жебрівський розповів, чим відрізняються московити від українців. За його словами, московит хоче батюшку-царя, щоб той забезпечував кусень хліба, шматок ковбаси та пляшку горілки. "А що каже українець? Влада, не заважай. Я зароблю собі на життя сам, навіть з тобою поділюся податками, тільки не втручайся в моє життя", — говорить Жебрівський. Він підкреслює, що це ключова відмінність генотипів московита й українця.

Як повідомляв "Апостроф", журналіст Айдер Муждабаєв вважає, що агресивна політика Путіна нагадує дії Адольфа Гітлера і Беніто Муссоліні.