RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Там правлять бал садисти: російський опозиціонер Дадін прокоментував своє звільнення

Російський опозиціонер, активіст Ільдар Дадін заявив, що має намір зайнятися правозахисною діяльністю після свого звільнення.

Про це Дадін розповів під час спілкування з пресою після свого звільнення з Алтайської виправної колонії номер п'ять, передає російське видання РБК.

"Я припускав, що поїду з Росії і що буду закликати інших людей наслідувати мій приклад, тому що тут твориться беззаконня", - сказав Дадін.

За словами активіста, найближчий місяць він має намір присвятити відпочинку, після чого приступить до активної правозахисної діяльністі.

"Маю намір боротися і робити це саме в Росії. Буду займатися правозахисною діяльністю, поки не знаю в якому форматі", - розповів активіст.

Також Ільдар Дадін порівняв умови утримання в колоніях в Карелії і на Алтаї, зазначивши, що не у всіх виправних установах Росії практикуються тортури і нелюдське поводження.

"Там (карельська колонія – прим. "Апостроф") дійсно правлять бал садисти, а тут (колонія на Алтаї прим.- "Апостроф") законодавства намагаються дотримуватися, хоч і не завжди ідеально", - заявив Ільдар Дадін.

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерт розповів про значення скасування вироку опозиціонера Ільдара Дадіна.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: Росія, Дадін