RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Путіна розкрили нові подробиці його телефонної розмови з Трампом

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков в інтерв'ю журналісту CNN повідомив нові подробиці телефонної розмови між Володимиром Путіним і Дональдом Трампом.

Бесіду свого шефа з американським лідером він назвав багатообіцяючою. Самого Трампа Пєсков назвав прагматичним і повідомив, що той не приховував своєї незгоди з російською стороною щодо деяких питань.

За словами кремлівського спікера, під час телефонної бесіди Трамп заявив, що США і РФ можуть знайти спільний знаменник у вирішенні певних проблем.

"І незважаючи на те, що в наших відносинах є деякі тупики, він говорить, що є низка питань, по яких ми не можемо прийти до угоди, за якими ми ніколи не зможемо прийти до угоди з вами, з росіянами. Але в той же час він говорить, що нам потрібно зібратися разом і почати вести діалог. Але на жаль, у нас немає кращого розуміння про те, коли цей діалог може початися", - заявив Пєсков.

Як повідомляв "Апостроф", за підсумками першої телефонної розмови в Кремлі зробили заяву про швидкої зустрічі Путіна з Трампом.