RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Пєсков розповів, чим Росія розплачується за окупацію Криму

Ціна, яку заплатила Росія за окупацію Криму у вигляді погіршення економічного становища країни, є "посильною" для РФ. Про це заявив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков в інтерв'ю РБК.

За його словами, не варто перебільшувати економічні труднощі, які в результаті кримських подій торкнулися всіх регіонів Росії

"Це ті труднощі, це та ціна, напевно, яку ми всі дійсно повинні заплатити за... Це не перемога, розумієте, то, що сталося з Кримом. Це ось той самий історичний поворот, це скоріше, мабуть, порятунок цілого народу. Возз'єднання народу зі своєю країною. І за це ми платимо ціну. Чи велика ця ціна? Скажу так, вона дуже посильна для Російської Федерації. То чи варто перебільшувати, аларміські перебільшувати розмір цієї ціни?" - заявив Пєсков.

Він також зазначив, що у падінні економіки і санкціях проти Росії є і позитивні сторони.

"У плані горезвісного імпортозаміщення, яке насправді починає працювати. У плані ривку у сільському господарстві. У плані продуктивності праці. Далеко недостатньо, але пішов процес, який ми не могли зрушити за часів жирування на нафтових грошах", - пояснив свою думку прес-секретар Путіна.

Нагадаємо, раніше російський журналіст Леонід Радзіховський розповів, що росіяни отримали від окупації Криму.