RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Безкоштовна роздача солі та волі: у Мінську з'явився незвичайний анонс маршу протесту

На вулицях у Мінську з'явилися листівки з незвичайним анонсом масової акції протесту проти так званого "податку на дармоїдів", запланованої на 25 березня і приуроченої до річниці проголошення у 1918 році Білоруської Народної Республіки.

Фото однієї з листівок опубліковано на сторінці "РБ головного мозга" в Twitter.

"25 березня, яке всі небайдужі чекають як кульмінацію, насправді тільки етап! Ні економічна, ні соціальна, ні політична криза в країні не вирішені. Ми всі у великій ямі з г**ном, з якої вибратися швидко не вийде. Люди перестали боятися Майдану, не звертають увагу на страшилки російською загрозою. Люди хочуть змін. Ми входимо в нову ситуацію і на кожному з нас лежить відповідальність за майбутнє", - написав у своєму Facebook правозахисник Алєсь Бяляцкі.

Зазначимо, що сьогодні, 19 березня, акція протесту проти президентського декрету проходить в Слонімі. Учасники обурені закриттям протягом останніх років ряду підприємств та суттєвим скороченням працівників інших підприємств.

Як повідомляв "Апостроф", в Мінську засудили трьох активісток екологічних організацій, які брали участь у мітингу проти податку на непрацюючих громадян в Білорусі, 12, 13 і 14 діб арешту.