RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Білорусі затримали росіян зі зброєю і прапором України: опубліковано фото і відео

Двоє громадян Росії зі зброєю затримані в Могильовському районі Білорусі. Про це повідомили БЕЛТА у МВС республіки.

"24 березня о 16.00 поблизу села Жуково Могильовського району співробітниками відділу Департаменту охорони Ленінського району Могильова на автодорозі затримано автомобіль Лада "Гранта", в якому знаходилися двоє громадян РФ, мешканців Брянська. Обидва 1992 року народження, працівники заводу Кремній Ел", - йдеться в повідомленні.

Росіяни перевозили в автомобілі два пневматичні пістолети, два сигнально-шумових пістолети, дві портативні радіостанції, електричний ліхтар з електрошокером Блискавку, п'ять полімерних ємностей з металевими елементами калібру 4,5 мм для пневматичної зброї.

Також білоруські правоохоронці виявили газовий балон для газової зброї, 12 набоїв калібру 5,6 мм до сигнально-шумового зброї, прогумовану металеву палицю з шипами, світлоповертаючий жилет ДПС, жезл, куртку з розпізнавальними знаками МНС РФ, три балаклави, два комплекти захисної екіпіровки мотоцикліста і прапор України.

За словами затриманих, вони їхали з Брянська у Брест на екскурсію. Їх доставлено у Могилевський РВВС.

Нагадаємо, сьогодні, 25 березня, білоруська поліція провела масові затримання активістів, які брали участь у акціях на честь Дня волі.