RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Екс-радник Путіна розповів про підкилимну боротьбу кланів в Кремлі

Відомий російський економіст і колишній радник Путіна Андрій Ілларіонов, заявив, що в Кремлі клани борються між собою, але щодо опозиції і зовнішнього світу вони єдині.

Про це він сказав в інтерв'ю виданню "Факти".

"Правлячі клани борються один з одним за розподіл ресурсів, за місце під сонцем у діючій системі, за доступ до тіла. Ця боротьба завжди була, є і буде, і принципово не зміниться. Вона не за заміну системи і не за її повалення.

Щодо опозиції і до зовнішнього світу правлячі клани досить єдині. Тому що при зміні політичної ситуації вони ризикують втратити набагато більше, ніж зможуть придбати. Тому, що стосується зовнішніх викликів, вони всі виглядають досить монолітними", - заявив Ілларіонов.

За його словами, головне питання, яке зараз обговорюють в Кремлі: як з максимальним результатом 70 на 70 (70% підтримки при 70% явки) провести так звані президентські вибори і отримати жаданий "мандат довіри Путіну", щоб навіть не виникло питання про його легітимність в наступні роки.

Як повідомляв "Апостроф", російський політичний експерт Валерій Соловей, вважає, що в РФ в найближчі два роки може статися революція, а один з необхідних для її початку факторів вже практично дозрів.