RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Політичні мерці: український журналіст розповів соратників Януковича, які втекли у РФ

Соратники екс-президента України Віктора Януковича, які несуть в ефірах російського телебачення нісенітниці про "фашизм" і "хунту", чудово розуміють, що у Київ вони можуть повернутися лише у обозі армії РФ, а не у результаті розчарування українського народу у результатах революції. Про це у інтерв'ю "Цензору" розповів український журналіст Роман Цимбалюк.

За його словами, він регулярно контактує з членами так званого "Комітету спасіння України" та "уряду у вигнанні", куди входять українські чиновники та депутати, які втекли у РФ після Революції гідності в Україні.

"Я з ними зі всіма контактую. Наприклад, коли Азаров проводить свої прес-конференції в Москві, то він до мене серед свого спіча звертається: "Тебе ясно, Цимбалюк?" або "Записывай, Цимбалюк!" Мені це дивно, він ніби апелює до мене, як до всієї "прохунтівської" України", - розповів журналіст.

Він відзначив, що поплічники Януковича, які регулярно з'являються на російських телеканалах, є політичними мерцями, які абсолютно не розуміють і не хочуть розуміти процеси, що відбуваються в Україні.

"Їх всіх розшукують українські правоохоронці. І це - чи плата за можливість перебувати на території Росії, чи дійсно вони діють за формулою "все просрати і нічого не зрозуміти". По факту вони транслюють тези: "В Україні - громадянська війна", "Петро Порошенко - військовий злочинець", "терміново треба визнати анексію Криму", "визнати бандитські угруповання на Сході України"… Пригадую, була одна передача, Жириновський розказував, як погано в Україні, і його запитали: "Так где ж взять нормальных украинцев?" Жириновський показує на Олійника (Володимир Олійник - екс-нардеп від Партії регіонів - Ред.), який теж у студії стояв. І я йому кажу: "Владимир Николаевич, при всем уважении, но в Киев вы можете попасть только в обозе российской армии". І він сам це прекрасно розуміє. Не знаю, може й образився на мене, але виду не подав", - додав Цимбалюк.

Нагадаємо, 21 березня російська поліція на кілька годин затримала кореспондента УНІАН у Москві Романа Цимбалюка.