RU  UA  EN

понедельник, 20 мая
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Общество

Помочь Вооружённым Силам Украины! Ссылка для переводов

Новости

20 мая

19 мая

Все новости

Молитвы на День Петра и Павла: как попросить о помощи

Каждый год, 12 июля верующие отмечают великий церковный праздник – День Петра и Павла. Считается, что в этот день апостолы слышат все молитвы от верующих.

Тексты самых сильных молитв о любви и здоровье на этот праздник публикует "Апостроф".

Так, в День Петра и Павла рано утром принято идти в церковь, однако, если такой возможности нет, то помолится можно и дома.

Молитва апостолу Петру

Святий апостоле Петре! Коли Ти жив на землі, вже сама тінь Твоя оздоровлювала немічних; тож зглянсься ласкаво й на мої тiлесні немочі й визволи мені від них, щоб я славив(ла) Тебе, святий апостоле Петре, ціле своє життя.

Святий Петре, випроси для мене в Бога ласки відданості і жeртвeнної любові до Бога, щоб я ніколи надмірно не покладався(лась) на свої сили, але надіявся(лась) на Господа, а також ласку правдивого покаяння і жалю за мої гріхи.

Святий апостоле первопрестольний і Вселенної вчителю Петре, моли Владику всіх, щоб мир дарував вселенній і душам нашим велику милість. Амінь.

Молитва апостолу Павлу

Господи Ісусе, наш Учителю, Ти був посланий Отцем, щоб довершити справу спасіння світу. Ти вибрав святого Павла, Апостола Народів, щоб він відкрив Євангеліє язичникам.

Через його заступництво просимо Тебе, Господи, про дар навернення серця та ревної молитви, про благодать уважного слухання Твого слова та впровадження його в наше повсякденне життя.

Вчини, Найвищий Пастирю Церкви, щоб ми, запалені апостольською ревністю святого Павла, відважно включились у справу нової євангелізації, та силою Твого Духа відновлювали обличчя землі. Котрий живеш і царюєш на віки вічні. Амінь.

Святий Павле, випроси для мене в Бога ласку мудрості, ревності, покори, а також ласку все зносити і терпіти з любові до Бога.

Ранее мы публиковали главные запреты и приметы на День Петра и Павла.