RU  UA  EN

пятница, 10 мая
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Общество

Помочь Вооружённым Силам Украины! Ссылка для переводов

Новости

10 мая

Все новости

Сильная молитва бойца Воздушных сил ВСУ за мир и победу над врагом

В условиях полномасштабной войны с Россией для многих украинцев немаловажную роль играют молитвы - их читают и в рядах Вооруженных сил нашей страны. Люди верят, что это поможет одержать победу и установить мир в нашей стране.

"Апостроф" публикует молитву военнослужащих Воздушных сил ВСУ на украинском языке.

Молитва украинских военных летчиков звучит следующим образом:

"Всемогутній і всехвальний Боже, що розіп’яв, неначе намет, небо, що із хмар собі робиш колісницю та ходиш на крилах вітру. Ми здіймаємося в небесні простори, щоб під гуркіт наших двигунів оспівувати твою славу та велич.

Дай нам, Господи, крила орлині та орлиний зір, щоб завжди нести із собою аж до найвіддаленіших кутків світу мир і любов до Батьківщини, до рідних і близьких, друзів і коханих.

Вчини, Господи, щоб у часи спокою наші польоти були відважними та завзятими, щоб у часи війни наша сила ставала силою надійного захисту та оборони від усяких ворожих задумів.

Бо ти – Бог, що милує і спасає, і тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духові і нині, і повсякчас, і на віки вічні. Амінь".

Ранее президент Украины Владимир Зеленский подписал Указ, которым ввел новую награду "За оборону Украины" для украинских защитников.