RU  UA  EN

воскресенье, 28 апреля
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Общество

Помочь Вооружённым Силам Украины! Ссылка для переводов

Новости

27 апреля

Все новости

С днем программиста 2023 года! Лучшие поздравления с праздником

В 256 день года в Украине традиционно отмечают неформальный День программиста. Число 256 имеет сакральное значение среди "компьютерщиков", ведь это максимально возможное число элементов любой системы с 8-битным кодированием.

Апостроф пишет, как сегодня можно поздравить знакомого программиста или хакера.

Читайте: В списке попали даже водители: людям каких профессий в Украине платят больше всего

Вітаю з Днем програміста! Бажаю, щоб робочий код у твоєму житті був злагодженим і точним, любов була захищена надійним паролем, а компіляторами долі були здоров'я, успіх і добробут.

***

Бажаю міцного здоров'я, хороших очей та міцних рук, а також виразних техзавдань, розумного начальства та зарплати, здатної посперечатися з Еверестом. З Днем програміста!

***

Вітаю із Днем програміста! Бажаю, щоб робочий код твого життя був злагодженим і точним, кохання було захищено надійним паролем, а компіляторами долі були здоров'я, удача та благополуччя.

***

Бажаю міцного здоров'я, хороших очей та міцних рук, а також виразних техзавдань, розумного начальства та зарплати, здатної посперечатися з Еверестом. З Днем програміста!

***

Вітаю з Днем програміста. Нехай життя буде веселим і райдужним, нехай діяльність процвітає і наповнюється великими досягненнями, нехай у голові завжди будуть розумні думки та креативні ідеї, а в серці - щира радість та любов.

***

Вітаю тебе! Нехай програми не дають збоїв, щоб нові коди прописувати без помилок, щоб не зависав комп'ютер і грівся процесор. Нехай вірус не оселиться на твоєму робочому столі. Зі святом!

***

Зі святом усіх програмістів. Нехай ваші програми завжди компілюються вдало, а коди, з якими ви працюєте, не забувають проставляти коментарі. Успіхів вам, життєвих, професійних і творчих (бо програмування - теж творчість) успіхів!

***

У століття технологій і прогресу ми особливо святкуємо день програмістів! Ви – люди, які завжди на крок попереду, створюєте нові програми, алгоритми, рішення! Бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Отметим, что этот праздник на официальном уровне празднуют с 2009 года также в России, но из-за полномасштабного вторжения РФ часть украинского ИТ-сообщества предлагает перенести дату праздника в нашей стране.

Напомним, что в Украине будут пересмотрены государственные праздники и памятные даты.

  • Вас может заинтересовать:

Прикольные открытки и смс-поздравления с Днем программиста

День программиста 2021: история праздника и интересные факты

Часто ничего не платят: названы две проблемы с трудоустройством в украинском IT-секторе