RU  UA  EN

пятница, 10 мая
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Общество

Помочь Вооружённым Силам Украины! Ссылка для переводов

Новости

10 мая

9 мая

Все новости

С Днем инженерных войск Украины! Лучшие открытки, стихи и смс-поздравления

День инженерных войск, установленный в Украине президентским указом в 1999 году за заслуги в укреплении обороноспособности государства, ежегодно отмечается 3 ноября.

"Апостроф" пишет, как поздравить знакомого или даже незнакомого бойца специальных войск, который разминирует и разведывает позиции, расчищает дороги, строит укрепления и мосты, создает переправы и линии обороны.

Читайте: День инженерных войск Украины: открытки, поздравления в стихах и прозе

Сьогодні, в День інженерних військ, ми славимо особливих військових, їхню мужність і кмітливість, які вже не раз послужили Україні у вирішальний момент! Сьогодні я хочу побажати всім чинам в інженерних військах всього найкращого, а одному особливому хлопцю, талановитому і доброму - великого кохання і швидкого повернення додому, адже інженер, він і в мирному житті знадобиться!

***

Ти служиш у військах особливого роду, поєднуючи геніальний розум і відвагу, а також, звичайно ж, добру вдачу з якою завжди на хорошому рахунку у товаришів по службі і начальства! Вітаю з Днем інженерних військ! Нехай твої концепції завжди будуть до місця!

***

Кожен, хто хоч раз відчув страх, знає, що це таке. Кожен, хто служить в інженерних військах, готується перемогти страх - бо що таке служба, як не перемога над страхом? Бажаю стільки любові, дружби і поваги, щоб страх ніколи не виникало в серці чоловіків самої мужньої частини українських Збройних сил.

***

Інженерні війська —

Ми горді за вас по праву.

Дуже цінуються завжди,

Адже професія — на славу!

У цей осінній день,

Ми бажаємо вам удачі.

Ворог нехай буде — тільки тінь,

І не буде нехай інакше.

Щоб життя вам посміхалося,

Щоб все завжди збувалося.

Нехай горить в руках робота,

Але а вдома — чекає турбота.

***

Військові, якими пишається вся країна,

Війська, які потрібні, неважливо — мир чи війна.

Війська, де часто помилитися можна тільки один раз.

Ми вдячні вам за службу в минулому і зараз!

Нехай ваші знання та досвід багатьох років

Як і завжди оберігають білий світ.

Поради слушні військових офіцерівГотові вислухати будь-коли!

***

З Днем інженерних військ

Прийміть привітання,

Хто в свята і будні

На службі, на навчаннях.

У боєприпасах — профі,

А з технікою на ти.

Коли розлиті річки,

Ви будуєте мости.

Бажаємо зорепаду

На ваші ми погони,

Нехай завжди вам раді,

І чекають з любов’ю вдома!

***

Шановні солдати та офіцери Інженерних військ! Дякуємо вам за службу та бажаємо живими та здоровими повертатися до сімей! Дякуємо за службу в найнебезпечніших участках фронту та за виконання небезпечних завдань на фронті та в тилу. Хай ворог зникне, а відзнаки на погонах у вас збільшуються.

***

Військовослужбовці інженерних військ Збройних Сил України, з професійним святом Вас! Дякуємо за Ваші патріотизм та мужність, за готовність до захисту Батьківщини. Так Україна крок за кроком наближається до омріяної перемоги. І нехай вже у близькому майбутньому вашими наймасштабнішими бойовими завданнями стануть лише миротворчість і наведення мостів!

***

Інженерні війська ― це коли логікою та винахідливістю можна перемогти грубу силу та будь-яку загрозу. Дякуємо інженерним військам за службу та допомогу в найважчі моменти в будь-якому місці!

***

Вітаю службовця інженерних військ зі святом! Нехай по побудованим тобою мостах несуться мирні потяги. Нехай по прокладених дорогах курсують цивільні автомобілі. Зі святом тебе!

Від щирого серця даруємо вам привітання з Днем інженерних військ! Ви - надійні, сміливі воїни і гідно несете свою службу. Пишаємося вами і бажаємо, щоб це свято запам'яталося і довго зігрівало душу! Бажаємо вам миру, добра, сили і здоров'я! Нехай до вас часто приходять з дому теплі звісточки, рідні віддано чекають, а дружба з товаришами буде міцною і надійною!

Напомним, ранее мы писали об истории этого праздника.