RU  UA

После выборов Путина Россия начнет новую мобилизацию: что делать Украине

Росія стоїть на порозі чергової хвилі принудительной мобілізації. Україна могла б скористатися проміжком між "виборами Путіна" і коли чергова хвиля росіян впаде на фронт, але у нас самі проблеми з мобілізацією.

Таке думку висловив колишній командир взводу батальону "Айдар", військовий аналітик Євген Дикий в ефірі Апостроф TV.

Читайте також: Мобілізація-2024: як зараз ВВК визначає ступінь годності

По його словам, в РФ закончились "ідейні дураки", готові добровільно вмирати за "русский мир" і уничтожение Украины, как и желающие идти в наемники за деньги. Тому до ремлевского командування необхідно шукати наємників по всьому світу, зокрема в бідних азіатських країнах. При цьому африканські наємники не відрізняються підготовкою і мотивацією.

Дикий назвав рекордним показником втрати російської армії в лютому: близько тисячі військових кожен день по всій лінії фронту.

"У нас був просто відмінний шанс, скористатися проміжком між «виборами» в РФ і в серпні, коли чергова хвиля російських мобілізованих попаде на фронт, але скоро всього ми ці шанси, уви профукаємо, тому що у нас у самих проблемах з мобілізацією" , - відзначив военный аналітик.

Також, по його словам, не хватает снарядов.

"Якщо зі снарядами ми при підтримці європейських союзників розберемось, навіть якщо не буде допомоги зі сторони США, то поповнення рядів ВСУ - це все наша з вами задача" , - резюмував Дикий.

Раніше "Апостроф" писав, до чого приведе зниження мобілізаційного віку в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Мобілізація в Україні: хто має право служити тільки по місту населення

Коли призовника можна посадити за неявку в ТЦК: юрист назвав випадки

Времени осталось мало: до якої дати підприємства повинні складати списки військовослужбовців