Лайм

Влад Яма показався з довгим волоссям: таким шанувальники його ще не бачили

Хореограф продемонстрував незвичайний образ

Відомий український хореограф, суддя нового сезону проекту "Танці з зірками" Влад Яма постав перед шанувальниками у несподіваному образі.

Так, на сторінці танцюриста в Instagram з'явилося фото, на якому він зображений з довгим волоссям і строкатому вбранні. У підписі до знімка Влад похвалився, що знявся в повнометражному фільмі, де, судячи з усього, зіграв йога.

"Йог, дуже приємно, дуже приємно, йог ... Так, я зробив це! Знявся в повнометражному кіно. Ще одна мрія збулась. Романтична комедія "Пограбування по-українськи", прем'єра 13 лютого 2020 року!", - написав Яма, а також поцікавився у фоловерів, чи подобається їм його образ.

"Незвичайний образ", "Добре, коли мрії збуваються! Це щастя !!! А образ шикарний!", "Веселий йог", "Вам йде шевелюра", "Чимось на Винника схожий, небезпечно!", "Образ прикольний" , "Найсимпатичніший йог", - коментують шанувальники хореографа.

  • Раніше Влад Яма зворушив своїх шанувальників зверненням до своєї дружини. Танцюрист опублікував в особистому мікроблозі милий знімок з Ліліаною, який супроводжував чуттєвими рядками.
  • У ніч на 8 липня в ефірі каналу "1 + 1" відбувся суперфінал вокального проекту "Голос. Діти-5", переможцем якого став учасник з Грузії Олександр Зазарашвілі (команда групи "Время и Стекло"). Кращого вокаліста сезону глядачі традиційно обирали в прямому ефірі шляхом смс-голосування та дзвінків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях