Лайм

Він тебе кине: молода кохана Віктора Павлика розповіла про реакцію людей на роман зі співаком

Катерина намагається не реагувати на негативні коментарі

Молода кохана українського співака Віктора Павліка і його концертний директор Катерина Репяхова зізналася, що багато людей негативно сприйняли їх роман. Відомо, що різниця у віці між закоханими - 28 років.

В інтерв'ю виданню "КП" в Україні " дівчина розповіла, що отримує образливі коментарі від хейтерів, на які намагається не реагувати.

"Було кілька людей, які писали: "Мені тебе так шкода. Ти залишишся одна, адже він тебе кине, як і всіх інших". Говорили, як мені нелегко, адже доводиться жити зі старим. Я пояснювала, що не потрібно мене жаліти", - зізналася Катерина.

"Пишуть, що Віктор залишив сина. Ніхто нікого не залишав! Віктор з сином зараз спілкується частіше, ніж до того, як жив удома. Навіщо все говорять те, чого немає? Так, ми з Віктором були разом ще до того, як його син хворів, і зараз, коли він одужує. Ми працюємо, в тому числі і для того, щоб Павло зі всієї мамою поїхав на море відпочивати. З Віктором разом робимо добру справу. Кожному не доведеш, але кількох людей мені вдалося переконати". - зазначила Репяхова.

  • Як раніше розповіла нам Катерина, з Віктором Павликом вони перебувають у відносинах вже близько трьох років.
  • Раніше український телеведучий, автор проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який в червні цього року таємно одружився на українській моделі Олександрі Кучеренко, вперше розповів про їх доленосною зустрічі .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях