Лайм

Впала зі сцени: Інна Чурікова потрапила до реанімації у важкому стані

У актриси діагностований перелом ребер

Знаменита радянська та російська актриса Інна Чурикова сильно травмувалася на сцені московського театру "Російська пісня". 75-річна артистка, граючи у виставі, оступилася в темряві і впала зі сцени.

Прибулі на місце лікарі прийняли рішення про екстрену госпіталізацію. Чурікову доставили на швидкій в інститут Скліфосовського, де діагностували перелом двох ребер. Актрису помістили до реанімації, стан артистки оцінюється як важкий, пише ТАСС .

"Чурікова Інна в хірургічній реанімації, стан важкий", - сказав інсайдер.

За словами очевидців, Чурікова відчула себе погано на сцені, вона не втримала рівновагу і впала вниз. Глядачі допомогли їй піднятися і самостійно дійти до сходів на сцену, але за лаштунки артистку вже несли на руках.

Інна Чурикова відома за такими радянськими фільмами, як "Морозко" (роль Марфуша), "Невловимі месники" (Білява Жозі), "У вогні броду немає" (Таня Тьоткіна), "Той самий Мюнхгаузен" (баронеса Якобінія фон Мюнхгаузен), "Ширлі-мирлі" (Парасковія Олексіївна Кролікова) і багатьма іншими.

Кадр з фільму-казки "Морозко"

  • Російський актор Юрій Кузнєцов, який відомий глядачеві за серіалом "Вулиці розбитих ліхтарів", потрапив до лікарні в Санкт-Петербурзі (РФ).
  • Раніше була госпіталізована радянська і російська актриса Лідія Федосєєва-Шукшина, дружина продюсера Барі Алібасова.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях