Лайм

Знятий на звалищі кліп ONUKA номінований на міжнародну кінопремію

Режисером відео виступив Алан Бадоєв

Соціальний кліп українського електро-фолк гурту ONUKA на пісню Strum, який зняв іменитий режисер Алан Бадоєв, номінований на міжнародну кінопремію Social World Film Festival.

Відео буде представлено в рамках фестивалю в Соренто (Італія) вже наступного тижня. Зйомки кліпу проходили на величезному звалищі в Підгірцях під Києвом. Сміттєвий шар тут дорівнює висоті 27-поверхового будинку.

"У роботі з Артистом найцікавіше для мене це створити портрет - то, що залишиться в пам'яті глядача, як післясмак. У випадку з ONUKA портретом стала обрана нами локація, місце життя і смерті, місце результатів марнославства людини", - розповідав раніше кліпмейкер.

Social World Film Festival стане третьою міжнародною кінопремією в послужному списку українського кліпмейкера поряд з Каннським фестивалем і премією "Кіношок", а сам Алан Бадоєв - першим режисером музичного відео в Східній Європі, чия робота побореться за звання кращого в категорії "соціальне відео".

  • Прем'єра кліпу Strum відбулася у вересні минулого року. Ролик присвячений проблемі ставлення українців до побутового сміття.
  • Трек Strum увійшов до нового альбому ONUKA під назвою MOZAЇKA .

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії

Як підготувати розсаду до пересадки у відкритий ґрунт: правила, яких варто дотримуватися

Як правильно підготувати місце на грядках перед висадкою розсади, а також коли пересаджувати теплолюбні та морозостійкі рослини  

Як правильно готувати класичну окрошку на сметані: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачну окрошку на сметані та воді, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких