Лайм

Стало відомо про стан Інни Чурикової, яка потрапила до реанімації

Акторка одужує

Знаменита радянська і російська актриса Інна Чурикова, яка потрапила до реанімації після падіння зі сцени, йде на поправку.

Про це "РИА Новости" повідомили в театрі "Ленком". 75-річна артистка поки залишається в лікарні.

"Слава богу, все добре. У Інни Михайлівни були переломи, а тільки удари, які, як сказали лікарі, пройдуть вже протягом тижня", - розповів директор театру Марк Варшавер.

Інну Чурикову госпіталізували ввечері 18 липня. Актриса сильно травмувалася, граючи у виставі. Артистка оступилася на сцені і впала в зал для глядачів. Чурікову у важкому стані доставили в інститут Скліфосовського і помістили в реанімацію.

Наступного дня артистку перевели в звичайну палату, стан Чурикової лікарі стали оцінювати, як "середньої тяжкості".

Інна Чурикова відома за такими радянськими фільмами, як "Морозко" (роль Марфуша), "Невловимі месники" (Білява Жозі), "У вогні броду немає" (Таня Тьоткіна), "Той самий Мюнхгаузен" (баронеса Якобінія фон Мюнхгаузен), "Ширлі-мирлі" (Парасковія Олексіївна Кролікова) і багатьма іншими.

  • Раніше скандальна українська співачка Світлана Лобода налякала своїх шанувальників, показавши фото травми. Виконавиця опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімок своїх ніг з великими синцями. Найбільше дісталося лівій нозі - в районі коліна вона навіть почорніла.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях