Лайм

TAYANNA представила новий літній трек "Мурашки": аудіо

Співачка порадувала фанів новою піснею

Українська співачка Тетяна Решетняк, відома під сценічним псевдонімом TAYANNA представила нову пісню під назвою "Мурашки".

Прем'єра композиції відбулася у вівторок, 23 липня, на YouTube-каналі виконавиці. Про вихід синглу артистка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

"З прем'єрою нас! Я отримала величезне задоволення, працюючи над цим треком. Інколи мені сниться мелодія або слова пісні і не завжди вони стосуються певних обставин в моєму житті." Мурашки "- пісня легка і надихаюча. Мені давно не вистачає "мурашок в животі ", тому так я собі пророчу ці відчуття", - написала Таяна.

  • Раніше TAYANNA презентувала трек під назвою "Без тебе" , записаний спільно зі співаком LAUD. Ця композиція стала першою дуетною за всю кар'єру співачки.
  • Також читайте, як Тетяна Решетняк розповіла про стосунки зі своїм колишнім коханим і нинішнім бойфрендом Ані Лорак, музикантом Єгором Глібом.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Який крем має бути в торті "Наполеон": класичний рецепт на молоці

Як у домашніх умовах зробити заварний крем на основі молока, яєць та кукурудзяного крохмалю, яким можна змащувати коржі Наполеона

Стильний хіт 2024 року: який фасон курток став фаворитом серед модниць

Навесні 2024 року справжнім хітом стали куртки бомбери кольору хакі - які фасони актуальні та з чим їх носити

Як позбутися мурах на грядках: народні засоби, які вважають ефективними

Мурахи на городі - як з ними боротися за допомогою народних засобів - способи з борною кислотою, окропом, бензином та інші