Лайм

Дублер Віна Дизеля розбився на зйомках: актор не зміг стримати сліз

Каскадер виконував трюк замість актора

Під час зйомок дев'ятого фільму "Форсаж" серйозно постраждав дублер актора Віна Дизеля. Каскадер Джо Уоттс впав головою вниз з висоти більше 9 метрів під час виконання одного з трюків.

Про це пише The Sun. За даними видання, на знімальному майданчику обірвався страхувальний трос. Постраждалого терміново доставили в лікарню на вертольоті, а зйомки були припинені. Як повідомила в соцмережах подруга Джо, зараз каскадер знаходиться в комі.

Актор Він Дизель, який був присутній на місці трагедії, був шокований і не зміг стримати сліз, коли побачив, що сталося з його дублером.

Джо Уоттс - досвідчений каскадер. Він раніше працював в таких фільмах, як "Місія нездійсненна: Наслідки", "Kingsman: Золоте кільце", "Людина-павук: Далеко від дому", "Мир Юрського періоду", "Охоронець кілера" і серіалі "Гра престолів".

  • Раніше в Росії на знімальному майданчику фільму "Іллінський рубежі" помер артист. Каскадер потрапив під який не встиг вчасно загальмувати танк.
  • Канадський репер Джон Джеймс Макмюррей трагічно загинув на зйомках екстремальної сцени для свого музичного кліпу. Артистові було 34 роки.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї