Лайм

Адаптація класики: вийшов трейлер фільму "Маленькі жінки" з Еммою Уотсон і Меріл Стріп

Ґрета Ґервіґ готує адаптацію відомого роману Луїзи Мей Елкотт

У мережі з'явився трейлер фільму Грети Гервіг "Маленькі жінки". Екранізація класичного роману Луїзи Мей Олкотт вийде в прокат 25 грудня 2019 року.

У фільмі зібрався по-справжньому зірковий акторський склад. Роль Джо Марч виконує Сірша Ронан, Мег зіграла Емма Уотсон, Емі - Флоренс П'ю, а Бет - Еліза Сканлен. Також ми побачимо Тімоті Шаламе в ролі Лорі, Лору Дерн в ролі Мармі і Меріл Стріп в ролі тітки Марч.

Роман "Маленькі жінки" було вперше опубліковано в 1868 році. Він розповідає історію юності письменниці через її альтер его, Джо, яка згадує про своє життя з сестрами, коли вони намагалися знайти власний шлях.

Гервіг сама написала сценарій і зрежисирувала фільм. Він стане першою адаптацією роману Олкотт починаючи з версії 1994 року, в якій знялися Вайнона Райдер і Крістіан Бейл.

Сірша Ронан і Тімоті Шаламе не вперше доводиться працювати з Гретою Гервіг. Вони зіграли в її фільмі 2017 року "Леді Птаха", номінованому на "Оскар" за "Кращий фільм", "Кращий оригінальний сценарій", "Кращу актрису", "Кращу актрису другого плану" і "Кращого режисера".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї