Лайм

Я розчарований: репер A$APRocky розповів про вирок за бійку в Швеції

Репер отримав умовний термін, але не згоден з судом Стокгольма

Репер A$AP Rocky, визнаний шведським судом винним у нападі на перехожого, заявив, що розчарований вироком, але продовжить рухатися вперед. Музикант майже три тижні провів у в'язниці, і навіть заступництво президента США Дональда Трампа не допомогло йому уникнути покарання, пише Variety.

"Я, звичайно, розчарований сьогоднішнім вердиктом, - написав музикант в Інстаграмі. - Хочу ще раз подякувати всім моїм шанувальникам, друзям і тим, хто проявив до мене любов в цей важкий час. Я продовжую рухатися вперед. Спасибі моїй команді, керівництву, адвокатам, лейблу і всім, хто виступає за справедливість".

Раніше в середу репер був засуджений за напад в Швеції і отримав умовний термін. Він не був присутній в залі суду Стокгольма, коли вирок був винесений. Двоє людей з оточення репера, Володимир Корніель і Девід Рісперс, також були визнані судом винними в нападі.

Рокі більше не доведеться відбувати термін у в'язниці, оскільки він провів майже місяць в шведському центрі ув'язнення після запеклої бійки в Стокгольмі 30 червня. Але йому доведеться відшкодувати збиток жертві.

Американський репер був арештований після зіткнення з 19-річним Мустафою Джафарі. 2 серпня його звільнили з-під варти, але вирок озвучили лише 14 серпня. Повідомляється, що компенсація збитків, присуджених Джафарі, становить 12 500 шведських крон (1300 доларів), що значно менше, ніж він вимагав.

"Жертва отримує компенсацію за заподіяння йому шкоди, болю і страждань, але менше, ніж він просив, - постановив суд. - Обвинувачені повинні, в залежності від своїх фінансових можливостей, відшкодувати державі витрати на оплату послуг його адвокатів ".

A$AP Rocky і два його компаньйони не визнали себе винними в нападі, стверджуючи, що діяли з метою самооборони. Вони говорять, що Джафарі кілька разів підходив до них, і виглядав "вороже". Але прокурори заявили, що троє чоловіків доклали дуже багато зусиль, щоб їх дії вважалися самообороною, і просили для них як мінімум шість місяців тюремного ув'язнення.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси